Welkom bij TWINparties,  het vrouwenfeest op de zondagmiddag, speciaal voor vrouwen die van vrouwen houden. TWINparties vinden plaats  in:

Utrecht: cafe Hofman - Janskerkhof 17 A

Utrecht - cafe the Bodytalk - Oudegracht 64


Aanvang 17:00 uur - Einde 22:00 uur 

Women Only


Entree voor Utrecht is 10 euro


Omdat we nog steeds niet kunen dansen ivm de coronaregels is TWINparties opnieuw verzet. Nu naar 26 sept 2021.

Je kaartje blijft geldig tot en met 26 september. Als je niet kunt op 26 september vragen we je je kaartje te doneren. Mocht 26 september niet door kunnen gaan en we verzetten opnieuw naar een datum waarop je dan wel kunt, dan wordt je kaartje automatisch weer geldig. Zo nemen we allemaal een klein risicootje en is de administratieve belasting het minst. Wil je toch je geld retour, dan kan dat maar let op pas 2 weken nadat het event daadwerkelijk heeft plaatsgevonden kunnen wij zelf pas over de toegangsgelden beschikken.


Tot nu toe heeft bijna iedereen “geschonken” en dat is super fijn. Dank jullie wel. Hiermee kunnen we de kosten betalen die we de coronaperiode toch hebben moeten maken om de boel in de lucht te houden ;-)

Ondertussen blijven wij volhouden en zoeken naar mogelijkheden.


Voor nu hebben we het maximaal aantal kaarten verkocht. Stuur een e-mail naar info@brendaoosterbaan.nl als je op de wachtlijst wil.